Congratulations

14/02/2008

Deze week stond in ‘t teken van medische keuring en schriftelijk examens. Ik heb ze achter de rug en beiden zijn prima verlopen. 

De oogarts meldde: ‘Your eyes are perfectly normal and you’re fit to fly.’ Het links rijden in maandagochtendspits ging prima, het was zelfs lekker om een stuk auto te rijden, lekker in mijn uppie met de radio aan.

Gisteren was het examen Flight Radio en ook dat verliep gladjes.

Van zowel de medische keuring als ‘t examen moet ik natuurlijk nog de schriftelijke bevestiging krijgen, maar ik geloof dat het voor allebei goed zal uitpakken. Dus: party time! Vanavond wordt ik meegesleurd naar the Thursday Girls Night in het altijd bruisende (not..) Rotorua. Ik zal me gedragen, beloofd. Alhoewel…

Vanmorgen weer een vliegles gedaan; hovering en transition (take-off and landing). Beide zeer intensief en hard werken, maar ‘ging goed. Makoto had een brede glimlach op zijn gezicht, en dat is al heel uitbundig voor een Japanner. Hij vindt mijn vordering helemaal oké en volgende keer weer meer oefenen en nieuwe dingetjes leren.

Het landen is trouwens wel eng. Maar gelukkig heb ik vandaag geleerd hoe ik de snelheid kan verminderen (terwijl we richting aarde denderen, whaaah). Zeg maar, dat je het gevoel hebt dat je minder hard te pletter zal slaan. Scary! Gewoon een beetje meer power (=lift) geven, collective up en after cyclic. O ja, natuurlijk, dat had ik zelf ook kunnen bedenken.

Kortom, ‘t gaat lekker. Ik ben wel aan ‘t uitkijken naar andere woonruimte, met een beetje meer privacy en wat meer in de buurt van de stad.  Een leuke tuin of veranda misschien, en wat gezellige huisgenoten? Zal wel goed komen binnenkort.

Hoe gaat t met mijn vriendjes en vriendinnetjes in NL? Ik vind t leuk om post te krijgen: pbombeeck@orange.nl

Algemeen @ 02:14

4 reacties

  1. Hi Pauline,
    Leuk dat het zo voor de wind gaat, nog even en je wilt niet meer terug naar die steeg met kaas en zaadjes :-)
    Als je terugkomt heb je nieuwe buren, maar dat hoor je vast van Stephan en Samantha.

    Ik blijf je site volgen en ben erg benieuwd naar de pics.
    grtz
    Anja

    comment door Anja — 14/02/2008 @ 22:55

  2. Jawel hoor: gefeliciteerd meid. Fantastisch dat je je vertrouwen heb weten te houden. Ik ben echt heel erg trots op je!! Goed dat je verder gaat kijken naar andere woonruimte, nu je de eerste vorderingen maakt moet je het maar lekker naar je hand gaan draaien allemaal. Ik wens je een heel goed weekend lieve en een dikke knuffel van mij: Dominique

    comment door Dominique — 15/02/2008 @ 20:35

  3. Gefeliciteerd! Ik heb voor je geduimd; goed assertief blijven;-) Ben benieuwd naar volgende belevenissen. You’re living the life, hihi.
    Dikke kus

    comment door Marcia — 19/02/2008 @ 18:45

  4. Hallo Pauline,
    ik hoorde van Edith dat je momenteel in NZ zit staat of vliegt.
    Kei gaaf. Hoe is het met de Rotorua aroma’s??.
    Mocht je in de buurt van Tokoroa komen, doe ze daar de groeten. Dat is namelijk mijn geboorte plaats. Vr groet Pieter Kemps en Tilly Megens (oomtante van edith en stephan)OSS

    comment door pieter kemps — 22/04/2008 @ 23:53

RSS feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URL

reageer