Rotorua NZ - Amsterdam NL

21/05/2008

De komende week wordt t weer slecht, dus geen goede vliegomstandigheden. Rotorua heeft me ook niets nieuws meer te bieden; het is tijd om naar huis te gaan. Aanstaande zondagochtend land ik op Schiphol. Waarschijnlijk volledig gesloopt van de lange reis, maar vast ook blij dat ik weer terug ben! Ik kijk terug op een mooie tijd en bijzondere ervaring. Ben blij dat ik de stap genomen heb en me in t avontuur gestort heb. Had t niet willen missen.

Aangezien ik mijn huis verhuurd heb, zal ik de komende tijd logeren bij vrienden/vriendinnen. Als er iemand is die op vakantie gaat en een oppaswoning aanbiedt: ik houd me aanbevolen!!!

Tot gauw, see ya in Holland.

Algemeen @ 01:12

4 reacties

 1. Hey Pliennie, wat is dat nu…. Kom je al weer terug.. Ik ben benieuwd of je het mailtje nog leest voor vertrek maar in ieder geval een goede reis. gewenst. Helaas kan ik je geen bed bieden maar een lekkere maaltijd altijd. Bel maar

  comment door ans — 21/05/2008 @ 19:57

 2. Hé Paulientje,
  We ontdekken hier net op de zolder van het Lange Voorhout dat je weer in nederland bent! Nou jaaa…
  Klinkt als een goede beslissing, goed dat je het avontuur toch aangegaan bent en leuk dat het goed gaat met de Liefde!
  Hier gaat alles z’n gangetje, met mij persoonlijk alles prima: net een huisje gekocht in Amsterdam, wat een mijlpaal.
  Nou. welkom terug, succes met wennen en kom eens in Den Haag langs!
  Groet, Judith & de andere collega’s

  comment door Judith de Jong — 29/05/2008 @ 15:22

 3. Hoi

  Leuk om weer te lezen hoe het je vergaan is. Ik wens je het allerbeste want dat verdien jij.
  Veel liefs Adrian

  comment door Adrian — 19/06/2008 @ 15:27

 4. Pauline!!!!! :)

  Dus over 2 daagjes ben je weer in Blanda…:P Je krijgt in ieder geval een zonnig welkom, want het is prachtig weer! :)

  Leuk om te lezen dat je een mooie tijd hebt gehad en dat je achter je beslissingen staat! En ja…in tijden van nood, spring jij nu gewoon in de heli en …weg ben je!! :)

  Joris & Jij gaat hartstikke goed lees ik, I’m so happy 4u!

  Een knuffel van Aruntje!

  Enne…Jet-Net is nog altijd de leukste werkplek !! :) :)

  comment door Aruna — 20/06/2008 @ 08:16

RSS feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URL

reageer