on hold

21/03/2008

Beste mensen, dat ik geen nieuwe bericht achterlaat op dit weblog, betekent niet dat ik niet aan jullie denk! Het is zo dat alles op dit moment een beetje ‘on hold’ staat. De heli is weg voor onderhoud & reparatie, en dat duurt langer dan verwacht. Het Paasweekend komt er aan, en iedereen is zich min of meer daar op aan ‘t voorbereiden.

Eergisteren is Blair (vliegschool-eigenaar) weer teruggekomen van een 6-weekse reis, en morgen gaan we full force verder. Om 09.00 uur in de schoolbanken voor Metereologie. Ik ben wel toe aan wat nieuwe actie.

Afgelopen zondag naar Hell’s Gate geweest. Dat is een plek met allemaal van die gaten in de grond met stomende stinkende borrelende modder. Erg grappig en vreemd om te zien. Foto’s zal ik downloaden voor ‘t fotoalbum.

Afgelopen vrijdag deed ik ”t examen Air Law; het voelde wel oké, maar t is altijd even afwachten tot de uitslag binnen is. Over een week of drie hoop ik examen #3 te kunnen doen, dat over de metereologie dus.

Ondertussen heb ik me per ongeluk verbonden aan de World Championship Fly Fishing, wat de komende week hier gehouden wordt in Rotorua. Kun je ‘je voorstellen… ik ben soepeltjes weer beland in mijn oude roeping: event management. Twee middagen lang heb ik naambadges zitten maken. Ik kan me een paar mensen in NL voorstellen die nu in hun broek plassen van ‘lachen, want aan deze klus heb ik altijd een grote hekel gehad en ik was blij dat ik daar vanaf was.

 

Ik moet er zelf ook kostelijk om lachen. Zaterdagochtend ga ik de teams verwelkomen en de Goody Bags uitreiken, als een echte hostess. Hoe heb ik dit nou weer op mijn pad gekregen? Ach weet je, ‘is eigenlijk erg leuk om te doen als afwisseling en ik weet dat ik er een paar mensen enorm mee uit de brand help, dus vooruit maar.

Ik houd ‘t kort, want Blair begint van alles aan me te vragen.

See you next time!!

2 reacties

 1. Hé Pauline,

  Inderdaad erg lachen van de badges. Hoe krijg je het voor elkaar om DAT juist DAAR weer te gaan doen…Maar wel leuk om weer eens die ‘oude’ kant van jezelf te kunnen laten zien. Had je mijn bericht via Hyves nog gehad?

  Groetjes,
  Femke

  comment door Femke van Lieshout — 21/03/2008 @ 12:48

 2. Hey kanjer!

  Ziet er avontuurlijk uit allemaal. Gaaf dat je het doet hoor. Leuk om te lezen dat je het prima redt daar!

  Groetjes,

  Linda

  comment door Linda — 23/03/2008 @ 08:20

RSS feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URL

reageer