Bofkontendag

25/04/2008 1 reactie

Het is hier elke dag bofkontendag! Tot nu toe: prima kampeerbusje met luipaarden-print, zon/korte broek/slippers, Pacific Ocean en walvissen zien, Tasman Sea en kayakken met zeehonden, lange verlaten stranden, groene wouden, skinny dippen in t meer, veilige vrolijke kilometers maken. Joris stuurt terwijl Pauline de weg wijst. Alles goed en een heerlijke tijd. Foto’s volgen hopelijk snel…

Vrije tijd @ 05:14

Binnen blijven

15/04/2008 4 reacties

De herfst is goed losgebarsten! Wind, regen, storm raast over t land. Dat wordt dus binnen blijven. Erg jammer, want vorige week is er ook niet veel gekomen van de vlieglessen en ik hoopte maandag en dinsdag nog wat uurtjes te maken. Voordat Joris hier is. (meer…)

Algemeen @ 00:19

The Ultimate Jump

11/04/2008 1 reactie

Wat doe op een zonnige dag als je iets anders wilt dan vlieglessen en studeren? Dan laat je jezelf uit een vliegtuig vallen op 15.000 ft!!!Afgelopen zondag deed ik een tandem-parachutesprong. En ‘t was geweldig!

(meer…)

Vrije tijd @ 07:15

Blijven oefenen

05/04/2008 1 reactie

Oefenen, oefenen, oefenen…. ik oefen me een ongeluk op ‘t veldje hier naast de landingsbaan. De vliegveldgrasmaai-man heeft een soort parcours in ‘t gras gemaaid; vierkant met diagonaallijnen. Blair zit naast me in de cockpit en geeft aan waar ik heen moet vliegen (”Naar die hoek en diagonaal”, “Over deze lijn en achteruit”), wat ik vervolgens keurig doe. Best knap van mij, al zeg ‘t zelf. (meer…)