ups and downs

29/03/2008 4 reacties

Zoals overal gaat ook hier het leven in ups and downs. En mijn leven staat op dit moment tevens in t teken van de ‘ups & downs’, letterlijk en figuurlijk.

Een goede ‘up’ is dat ik het examen Air Law gehaald heb met een mooie 8.7! Ook goed nieuws: het zomerse weer houdt langer aan dan gebruikelijk en inmiddels heb ik de smaak van t hoveren te pakken (eindelijk!!). Het vliegen gaat lekker, steeds meer ontspannen.

Het enige wat ik niet echt onder de knie krijg is landen. Over een ‘down’ gesproken, letterlijk!!! (meer…)

on hold

21/03/2008 2 reacties

Beste mensen, dat ik geen nieuwe bericht achterlaat op dit weblog, betekent niet dat ik niet aan jullie denk! Het is zo dat alles op dit moment een beetje ‘on hold’ staat. De heli is weg voor onderhoud & reparatie, en dat duurt langer dan verwacht. Het Paasweekend komt er aan, en iedereen is zich min of meer daar op aan ‘t voorbereiden. (meer…)

to hover, or not to hover…

09/03/2008 4 reacties

Gisteren heerlijk gevlogen, goede vooruitgang gemaakt. Ik oefende weer eens een rondje landen & opstijgen en dacht: ‘wat als de instructeur er nu niet naast zou zitten, dan zou ik t alleen moeten doen’. Dat leek me een aardig uitgangspunt, dus ik ging er helemaal voor. (meer…)

Goedgekeurd !!

06/03/2008 2 reacties

Vandaag zat er iets heel belangrijks bij de post: mijn CAA Medical Certificate!! Daar wacht ik al ruim drie weken op. Zonder dit certificate zou m’n avontuur geëindigd zijn, maar nu kan ik gelukkig verder.

(meer…)

Algemeen @ 06:10